Itt veheted fel velem a kapcsolatot

Szojákné Pócza BarbaraÜdvözöllek!

Több témakörben is van lehetőséged kapcsolatba lépni velem.

1. Amennyiben érdekel a családfelállítás, akár résztvevőként, akár állítóként - és nem a kíváncsiságod vezet csupán, hanem tisztelet is van benned egy tőlünk sokkal hatalmasabb erővel szemben-, akkor ide írjál nekem első körben: csaladallitas@lelek-joga.hu
Tudni kell, hogy mindenki saját magát gyógyítja, én csak a VALÓS OKOKAT tudom megmutatni. De ez már fél gyógyulás. :)
Kérlek, akkor lépj kapcsolatba velem, ha elfogadod azt, hogy találkozásunkkor az érzéseidre hagyatkozol és nem a fejedet használod! Ha elfogadod azt, ami van, akkor is, ha nagyon fájdalmas lehet. Ez egyáltalán nem könnyű.

2. Ha egyszerűen a várandósságról, szülésről, születésről szeretnél beszélgetni, vagy az anyasággal, gyermekvállalással kapcsolatos félelmeidet, aggályaidat, szorongásodat szeretnéd megosztani velem, írj a Kapcsolat fülecske alatt található e-mail címre, vagy hívj bátran!. 
Ha ismered jól a "szaranya" vagyok érzést, vagy azt, hogy nem tudsz a gyermekeddel mit kezdeni, és emiatt bűntudatodban az önmarcangolásod minden dimenzióját kimerítetted már, akkor is keress bátran!
Ide vonatkozólag több cikket is találsz az oldalon!

3. Ha az elengedéssel vannak nehézségeid, elvesztettél valakit (szülő, társ, testvér, gyermek, abortusz, vetélés, öngyilkosság), nem kelsz fel a gyászból hosszabb ideje, a veszteségek (tárgyi is!) mélyen érintenek, állok rendelkezésedre, hogy meghallgassalak. Együtt kitalálunk valamit, hogy Te megláthasd a megoldást!

Egy dolog biztos a számomra, és ezt Neked is figyelmedbe ajánlom:

 „A Te gyógyulásod minden, amit a világ megkíván ahhoz, hogy meggyógyulhasson.”